Новини

Студент ЧНУ виграв 200 тисяч гривень гранту для власної справи

Студент 4-го курсу факультету математики та інформатики Володимир Рєзнік отримав 200 тисяч гривень на розвиток власного бізнесу, вигравши мікрогрант за урядовою програмою єРобота.

Про це повідомляє Чернівецький національний університет.

За умовами проєкту державної підтримки, українці можуть виграти значні кошти для започаткування власної справи, якщо пройдуть конкурсний відбір. Для цього потрібно заздалегідь розробити бізнес-план і пройти співбесіду у місцевому центрі зайнятості. Після перевірки ефективності ідеї вирішується, чи має вона право на реалізацію.

Студент Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича подав заявку на грант через застосунок “Дія”, як тільки дізнався про можливість отримання гранту, оскільки завжди мріям стати підприємцем.

Він склав бізнес-план діяльності шиномонтажного сервісу, описав його переваги та недоліки. Заявку перевірив і схвалив Ощадбанк, на рахунок якого надходять виграні кошти.

Володимир Рєзнік успішно пройшов етап співбесіди в міському та обласному центрах зайнятості і отримав 200 тисяч гривень, які допоможуть розпочати діяльність та дати робочі місця.

Студент навчається за освітньою програмою “Інформаційні технології та управління проєктами”, тож сайт для бізнесу створив самостійно. Також в майбутньому планує розробити вебдодаток.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.