Новини

Склав план і знайшов спільників: чернівчанин хотів пограбувати колишню свекруху сестри

У Чернівцях місцевий житель організував розбійний напад на колишню свекруху своєї рідної сестри. Чоловіка засудили до 7 з половиною років в’язниці.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної прокуратури, пише molbuk.ua

Прокурор довів, що 45-річний житель Чернівців організував розбійний напад на колишню свекруху своєї рідної сестри. Чоловік добре знав, що жінка тривалий час займалась підприємницькою діяльністю та має певні заощадження. Він неодноразово бував у неї вдома та навіть позичав гроші, які так і не повернув.

Щоби реалізувати свій злочинний намір, у березні минулого року він підшукав спільників та розробив план вчинення нападу.

Під час спецоперації, яку влаштували 4 квітня торік, правоохоронці зімітували напад на 70-річну потерпілу та затримали “замовника”.

Чернівецька обласна прокуратура підтримала публічне обвинувачення стосовно чернівчанина (ч. 3 ст. 27 ч.1 ст. 14 ч. 4 ст. 187 КК України).

Досудове розслідування у вказаному провадженні здійснювали слідчі СУ ГУНП у Чернівецькій області за оперативного супроводу Управління СБУ в Чернівецькій області та УСР в Чернівецькій області ДСР НП України.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.