Новини

На Буковині судитимуть чоловіка, який порушив правила адміністративного нагляду

33-річний житель села Колінківці неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, тому відповідно до ухвали суду, не мав права покидати місце проживання. За самовільне залишення домівки чоловіку загрожує до шести місяців арешту. Наразі правоохоронці повідомили про підозру буковинцю у вчиненні кримінального проступку.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

У результаті досудового розслідування поліцейські встановили, що буковинець, не виконуючи ухвалу суду та перебуваючи під адміністративним наглядом, самовільно покинув домівку. Знаючи про встановлені тимчасові обмеження і заборони, порушник не перебував за місцем проживання, та не повідомив про свою відсутність правоохоронців.

Під процесуальним керівництвом Чернівецької оружної прокуратури дізнавачі відділення поліції №6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного відділу поліції зібрали достатню кількість доказів та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду.

Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 395 (Порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.