Новини

Букмекери назвали головного претендента на перемогу в Євробаченні 2023

Євробачення 2023 знову може виграти представник України – гурт TVORCHI з піснею “Heart of Steel”. Саме на наших виконавців роблять ставку міжнародні букмекерські контори.

Про це свідчать дані, опубліковані на офіційному сайті пісенного конкурсу.

Головні претенденти на перемогу у Євробаченні 2023

За прогнозами букмекерів з вірогідністю у 20% саме український колектив переможе на пісенному конкурсі Євробачення 2023 з величезним відривом. Шанси наших представників на успіх оцінюються з коефіцієнтом 3.25.

На другому місці (з 10% на перемогу) йде Швеція. На третьому – фіни. На четвертому – Норвегія. Щоправда, із цієї топ четвірки лише останні визначилися з артистом, який представить країну на конкурсі.

Замикає прямо зараз п’ятірку претендентів на успіх чеський дівочий гурт Vesna з піснею “My Sister’s Crown”. Цей колектив уже вляпався в скандал. Річ у тім, що у цій групі якогось дива співає росіянка. Більше того, у цій пісні про “сестринство” навіть присутні рядки українською мовою.

І хоча букмекери високо оцінюють шанси Чехії, але в коментарях фанати Євробачення з усього світу пророкують Vesna місце в другій двадцятці.

Також серед потенційних переможців букмекери називають Італію, Велику Британію, Францію (Ла Зарра), Нідерланди (Діон Купер і Міа Ніколай) та Ізраіль (Ноа Кірел з піснею “Unicorn”).

Де, коли і як відбудеться Євробачення 2023

67-й пісенний конкурс Євробачення 2023 відбудеться у Ліверпулі (місті-побратимі нашої Одеси) на M&S Bank Arena.

У конкурсі візьмуть участь 37 країн. Болгарія, Північна Македонія та Чорногорія відмовилися від свого представництва через фінансові причини.

Перший півфінал відбудуться 9 травня, другий – 11 травня. Фінал відбудеться 13 травня (Україна, яка здобула перемогу на Євробаченні 2022 у Турині та країни “Великої п’ятірки” автоматично кваліфікуються до фіналу).

Цього року конкурс проходитиме під гаслом “Об’єднані в музиці”. На логотипі – серця у національних кольорах України і Британії.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.