Новини

Клічук розповів, хто має закуповувати паливо для генераторів у школах та дитсадках Чернівців

Паливо на генератори, які виділили для шкіл та дитсадків, дають освітнім закладам за бюджетні кошти. І в тій кількості, яка потрібна закладам.

Про це на брифінгу сказав Чернівецький міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua

Він наголосив, що батькам не потрібно здавати кошти на паливо для генераторів, адже його виділяють у необхідній кількості.

“Паливом для генераторів повністю забезпечує міська рада. Тому звертаюся до батьків, які збирають нібито кошти на паливо для генераторів, щоби не робили цього. Тому що при будь-якому запиті керівника школи чи садочка ми видаємо їм паливо на генератори”, – запевнив Клічук.

На запитання, що робити, якщо потреба у паливі буде більшою, аніж освітньому закладу виділили з міського бюджету, мер пообіцяв, що дадуть, скільки потрібно, головне – звернутися з запитом.

“Принаймні на сьогодні я не чув, щоби будь-який запит від керівника установи не задовільнявся”.

Він також додав – якщо виділені від міста генератори виявляться занадто малої потужності, мерія їх замінить.

“Ми складали списки відповідно до запиту керівника школи чи дитсадка. Якщо відбулася якась помилка – ми в найкоротший термін міняємо ці генератори”, – пообіцяв Клічук.

Раніше повідомлялося, що благодійники передали для дитсадків Буковини 200 генераторів.

Також зазначалося, що депутат міськради Олексій Каспрук запропонував фінуправлінню разом із управлінням освіти віднайти кошти на закупівлю електрогенераторів для закладів освіти міста, а також проведення електротехнічних робіт в укриттях шкіл та дитсадків.

“Це добре, що є благодійники, які передають або співфінансують закупівлю генераторів. Але йдеться про безпеку наших дітей, і таким чином ми можемо дотягнути ці питання до весни”, – сказав Каспрук.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.