Новини

Відключення будуть стабільними: у «Чернівціобленерго» розробили нову версію графіків

У “Чернівціобленерго” повідомили, що графіки стабілізаційних відключень стануть стабільними. Години заживлення і відключення будуть незмінні для кожної групи упродовж кількох наступних днів.

У графіку з’явилися клітинки нейтрального кольору. Це той час, коли кожна група може бути заживлена, залежно від змін у лімітах споживання або завдяки зменшенню споживанню електроенергії, йдеться у повідомленні обленерго.

Години заживлення і відключення будуть незмінні для кожної групи упродовж кількох наступних днів.

“Ми врахували побажання краян – мати можливість планувати свою роботу наперед, тож пропонуємо нову версію графіку. Тепер в ньому будуть відображатися години гарантованого включення електроенергії (зелені клітинки) та години, коли ваші оселі будуть точно знеструмлені (позначені червоним кольором).

Важливо! Години заживлення і відключення будуть незмінні для кожної групи упродовж кількох наступних днів.

Законодавство зобов’язує нас оновлювати інформацію кожні 30 хв, тому ми будемо докладати усіх зусиль, щоб вимушені зміни у графіку застосовувати виключно за рахунок годин нейтральної зони. Й залишати максимально незмінними години заживлення та знеструмлення у кожній групі”, – йдеться у дописі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.