Новини

У міськраді Чернівців з’явилося нове управління: хто його очолить

Відсьогодні у Чернівцях почала працювати оновлена “пресслужба” міськради. Тільки тепер вона називається управлінням комунікацій, зовнішніх зв’язків та електронного урядування ЧМР. Очолить його Павло Катеринчук.

Про це у Facebook повідомила депутатка міськради Наталія Дембіцька, пише molbuk.ua

“Управління буде очолювати крутий фахівець, який точно зробить його успішним”, – так охарактеризувала Павла Катеринчука депутатка.

Як зазначено на сайті Чернівецького національного університету, Павло Катеринчук – доцент кафедри міжнародної інформації ЧНУ.

Народився 23 серпня 1977 р. у м. Чернівці. У 1994 р. вступив на історичний факультет Чернівецького державного (тепер – національний) університету імені Юрія Федьковича, котрий закінчив з відзнакою у 1999 р., отримавши диплом спеціаліста зі спеціальності “Всесвітня історія”.

З 1999 по 2002 рр. навчався у стаціонарній аспірантурі Чернівецького університету за спеціальністю “політологія”. У 2003 р. захистив канд. дис. “Еволюція канадського федералізму та проблема Квебека (80-90-ті рр. ХХ ст.)” (наук. кер-к: д. політ. н., проф. А. М. Круглашов) та отримав науковий ступінь к. політ. н. за спеціальністю 23.00.02 – політичні інститути та процеси.

Трудову діяльність розпочав на посаді асист. кафедри політології та соціології (тепер – політології та державного управління) у 2001 р. З 2005 р. працював на посаді доц. кафедри політології та соціології, а з 2007 р. і донині – доц. кафедри міжнародної інформації. З 2004 р. і до теперішнього часу працює заступником декана з навчально-виховної роботи факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ. З 2005 р. – вчений секретар спеціалізованої вченої ради Д 76.051.03 із захисту докт. та канд. дис. при Чернівецькому національному університеті.

Досліджує проблеми політичного розвитку держав Європи та Північної Америки, актуальні питання етнополітології, етнодержавознавтсва, конфліктології, іміджології тощо. Автор більше 20 наукових публікацій.

Викладає нормативні курси і вибіркові дисципліни для спеціальностей “міжнародна інформація” та “державна служба”, зокрема: “Конфліктологія та теорія переговорів”, “Зв’язки з громадськістю”, “Історія політичних та правових учень”, “Методи дослідження ЗМК”, “Аналіз соціальних систем”, “Зовнішня політика країн Європи”, “Основи наукових досліджень”, “Державне управління”. Керує написанням магістерських, дипломних та курсових робіт студентами спеціальностей “Міжнародна інформація” та “Державна служба”.

Нагадаємо, у міськраді з 6 квітня створили управління комунікацій, зовнішніх зв’язків та електронного урядування міської ради.

Разом з тим, рішенням сесії з 5 квітня 2021 року ліквідували три структурні одиниці міської ради: відділ міжнародних відносин, інформації та зв’язків з громадськістю міської ради, відділ звернень громадян міської ради та відділ комп’ютерно-технічного забезпечення міської ради. Функції цих відділів передали новоствореному управлінню комунікацій.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.