Новини

Ракетний обстріл України: що відомо станом на зараз

Сьогодні вранці, 26 січня, всю Україну охопила повітряна тривога. Внаслідок чого у деяких регіонах почали екстрено відключати електрику через загрозу ракетної атаки, зокрема екстрені відключення застосували у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях. Також були повідомлення про влучання ракет у декількох областях України.

Про це повідомляє molbuk.ua з посиланнями на офіційні джерела.

У Київській міській військовій адміністрації повідомили про випуск 15 ворожих ракет в напрямку столиці. Пізніше мер міста Віталій Кличко повідомив про вибухи у Києві і закликав всіх перебувати в укриттях. Згодом Кличко повідомив про вибухи в Дніпровському районі. Також влучання ракет були в нежитлову забудову в Голосіївському районі.

“Наразі є інформація про одного загиблого і двох поранених. Постраждалих госпіталізували медики”, – зазначив Віталій Кличко.

Окрім Києва, ворог вдарив ракетами по Вінницькій області. Внаслідок влучання постраждалих немає, про це проінформував голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Від обстрілів російських окупантів постраждала Одещина та кілька інших регіонів України. За словами очільника Одеської ОВА Максима Марченка, внаслідок ракетних ударів було пошкоджено декілька об‘єктів енергетичної інфраструктури.

“Внаслідок масованого ракетного удару є влучання та пошкодження декількох об’єктів енергетичної інфраструктури в нашій та інших областях України. Тому наразі є значні проблеми з електропостачанням”, – наголосив голова Одещини.

За його словами, енергетики вже приступили до ремонтних робіт. Втім, наголосив Марченко, усунення пошкоджень займе певний час.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.