Новини

Ремонт айфонів у Одесі: куди звернутися?*

Бути на зв’язку вкрай важливо. В умовах війни та поміж відключення електроенергії – тим паче. Але часом трапляється, що у найбільш відповідальний момент гаджет підводить – підвисає, гасне екран, виходить із ладу порт для зарядного пристрою, залипають кнопки тощо. Не обійтися й без механічних пошкоджень чи подряпин. Звісно, якщо смартфон старенький, то будь-яка поломка – привід придбати новий пристрій, але коли це один із останніх айфонів, то викидати його – не надто вигідне рішення, краще віддати його спеціалісту, який може швидко та якісно усунути всі несправності. Ремонт Айфонів в Одесі – один із найбільш частих запитів у Google, тому ми постаралися знайти сервіс, який справиться із будь-яким завданням.

Fixer – сервісний центр з ремонту iPhone в Одесі, фахівці якого, використовуючи професійне обладнання та інструменти, швидко й надійно ремонтують “яблучка” всіх моделей. У компанії можуть:
Замінити дисплей, скло, корпус, акумулятор, сенсор, мікрофон, камеру, динамік, антену Wi-Fi

Відремонтувати контролер зарядки

Відновити Face ID

Почистити динаміки

Встановити нові кнопки

Здійснити діагностику, прошивку та оновлення пристрою

Очистити iPhone від води

Відновити вологозахист.

Варто відзначити, що заміна скла, дисплею, акумулятора чи сенсора займає кілька годин, якщо ж потрібно замінити мікрофон, динамік, сенсор чи корпус доведеться почекати 1-2 дні.

Чому варто звертатися в Fixer

Цей сервісний центр уже перевірений роками, від часу заснування і до сьогодні він вважається одними із кращих у Одесі. До переваг компанії Fixer варто віднести:

Безкоштовну діагностику. Первинний огляд та консультація майстра не передбачає додаткової оплати.

Використання оригінальних запчастин або якісних копій. Fixer працює із запчастинами від Apple або із їхніми аналогами високого ґатунку.

Досвідчену команду. Всі інженери сервісного центру мають чималий досвід у ремонті айфонів та можуть виконати навіть найбільш складні завдання.

Окрім iPhone, у Fixer можуть також відремонтувати ваш iPad, MacBook, Apple Watch та смартфони брендів Xiaomi, Samsung та Huawei.

Зручне вирішення проблеми

Аби дізнатися, чи можуть фахівці здійснити ремонт вашого пристрою, не обов’язково їхати до сервісного центру, можна зайти на сайт компанії Fixer та замовити зворотний зв’язок. Також на платформі є спеціальне віконечко, у якому потрібно вказати ваші дані й схарактеризувати проблеми. Адміністратори швидко переадресують проблему інженерам, а ті в свою чергу оперативно відгукнуться на заявку та запропонують оптимальні способи вирішення поломки.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.