Новини

Серед купи сміття: соцслужби знайшли матір, яка покинула немовля в Чернівцях – фото

Матір, яка покинула новонароджену доньку в Чернівцях, соцслужби знайшли у жахливих умовах. Її помешкання було просто завалене сміттям.

Світлини опублікувала заступниця директора перинатального центру з комунікації Любов Годнюк, пише molbuk.ua

Вона розповіла, що медики дбайливо виходжували дівчинку і виписали її здоровою разом із матір’ю. Потім виявилося, що дитину покинули.

“Ця чудова дівчинка народилася у перинатальному центрі. Дні і ночі лікарі у відділенні інтенсивної терапії новонароджених виходжували немовля. Дівчинку здоровою, красивою, з неймовірною кількістю благодійної допомоги і, найголовніше, з мамою виписали. Працівники соціальних служб опікувалися, хвилювалися, допомагали. Шок! Мама покинула крихітку! Покинула донечку напризволяще. Ще більший шок – в яких умовах працівники соціальних служб віднайшли горе – матусю”, – написала Любов Годнюк.

Зараз дівчинкою опікуються лікарі і медичний персонал міської дитячої лікарні.

“Але дитячі очі завжди шукатимуть маму і чекатимуть на материнські обійми, на материнську любов. Голос мами… Мамині руки… Мамина посмішка – цілющі для немовлят. Серце крається”, – додала заступниця директора центру.

Дівчинку звуть Андріанкою.

Як повідомлялося, Андріанка та Ілларіончик – малюки, від яких, на жаль, відмовилися батьки. Дівчинку залишили у “Вікні життя”, а хлопчика – у пологовому будинку.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

коментарі 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.