Новини

Військовий експерт назвав вразливі місця російської армії

Військовий експерт Владислав Селезньов назвав вразливі місця російської армії та оцінив її можливості здійснити повторний наступ.

Про це він розповів інтерв’ю “OBOZREVATEL”.

Так, за словами експерта, сьогодні Росія не здатна організувати нічого, тому що її армія наразі не має ударних угруповань.

Що стосується вразливих місць, на думку Селезньова, це Луганський напрямок фронту.

“Будь-який наступ у міській забудові завжди дуже складний, бої за таких умов дуже в’язкі. А ось там, де степи, відкриті поля – там бойові дії можуть проходити досить динамічно. У місцях, де є ліси, можна організовувати несподівані атаки противника. Тому Луганський напрямок для путінської армії вкрай небезпечний. Думаю, це питання часу, коли українська армія піде в контрнаступ на Запорізькому напрямку, щоб перерізати сухопутний коридор”, – пояснив він.

Експерт також наголосив, що мобілізація не допоможе Росії, вона лише відстрочить момент поразки Путіна. “Мобілізаційний ресурс, безумовно, посилює позиції російської армії, але за наявності достатньої кількості артилерійських снарядів він дуже швидко перетворюється на “двохсотих”. Це питання часу. Звісно, це трохи відстрочить момент поразки Путіна, але у цьому протистоянні Україна переможе”, – додав Селезньов.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.