Новини

На Буковині протягом усього дня не відключатимуть світло: коли саме

На Буковині виміряють, скільки в області витрачають електроенергії протягом дня та кожної години зокрема. У день проведення вимірів світло в регіоні не вимикатимуть. Цей щасливий день попередньо – 26 січня.

Про це повідомляє Чернівціобленерго, пише molbuk.ua

“До уваги керівників виробничих підприємств, бізнес структур, підприємців, державних установ та мешканців Чернівецької області!

Відповідно до розпорядження Міненерго в усіх регіонах країни будуть проведені виміри електричного навантаження у режимні дні.

Тобто у такий день в регіоні не будуть здійснюватися погодинні відключення за графіками. У цей день буде проведено виміри погодинного активного навантаження у споживачів, щоб отримати точну інформацію про обсяги реального споживання області на цей час.

Режимний день в Чернівецькій області буде проведено 26 січня (якщо не відбудеться змін)”, – йдеться у повідомленні.

Тобто у наступний четвер області не надаватимуть лімітів споживання, відтак відключень за графіками не буде. Відключення можливі лише у зв’язку із аварійними ситуаціями в мережах.

“Шановні краяни! Плануйте свою роботу на наступний четвер без обмежень електроенергії, щоб можна було зрозуміти, скільки області потрібно електроенергії для нормального функціонування краю”, – звертаються до буковинців енергетики.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.