Новини

Оплатили за паркування, а виписали штраф: в інспекції з паркування Чернівців пояснили, чому можуть виникнути проблеми

У багатьох водіїв виникають проблеми з оплатою за користування платними паркувальними майданчиками через незнання чи власну неуважність. Їм виплачують штраф навіть після сплати штрафу.

Про це йдеться повідомляє інспекція з паркування Чернівців.

Управління порядку наголошують усім водіям, які користуються платними паркувальними майданчиками, бути уважними при введенні державного номерного знаку, оскільки будь-який змінений знак (цифра чи літера) вже не дають змогу інспектору бачити в програмі оплату авто, до якого він підійшов з перевіркою.

При здійсненні оплати за користування платним паркувальним майданчиком через додаток CarP або QR-код, який розміщений на інформаційних стендах біля паркувального майданчика або через термінали, необхідно дочекатись повідомлення від платіжної системи та підтвердити оплату.

Оскільки, через перебої з електроенргією банк може не провести, доки на запит банку самостійно не підтвердите сформовану платіжну операцію. У такому разі інспектор в програмі при перевірці оплати послуг за користування платним паркувальним майданчиком не побачить оплату за паркування і випише шраф. настане адміністративна відповідальність, яка буде цілком законною, адже

За порушення правил користування платними майданчиками встановлений розмір штрафу в сумі 20-кратного розміру вартості години паркування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.