Новини

У мікрорайоні Чернівців невідомий погрожував пенсіонерці та побив її собаку

Фото ілюстративне

Днями у Чернівцях у районі Бульвару Героїв Крут невідомий напав на пенсіонерку, яка вигулювала собаку. Жінці погрожував, а тварину побив.

Про це у фб-спільноті СтопХамБуковина розповіла чернівчанка Людмила Чернишова, пише molbuk.ua

Сталося це ввечері.

“Будьте обережними, Бульвар №№ 9, 10, 14, 12, між будинками учора ввечері якийсь неадекват напав на старшу жінку, яка вигулювала песика. Жінці погрожував, песика на повідку побив. Сталося це після 19 вечора”, – написала Людмила Чернишова.

Вона додала, що постраждалій – 70 років. Песик – малої породи, йому 12 років, гуляв на повідку. Молодик був у темному одязі, спортивній світлій шапці.

“Вибіг з-за кущів дитячого майданчика, де знаходиться вуличний тенісний стіл”, – зазначила очевидиця.

У коментарях авторці допису порадили звернутися до поліції.

“Маючи таку доцільну інформацію, пряма заява до поліції! Дописи в інтернеті не застережуть та, тим більше- не захистять від “молодика в темному одязі та спортивній білій шапці”. Все, що Ви зробите,- це знаменитим даного покидька. Не більше”,

“Дуже легко напасти на людину похилого віку і на тварину, яка не в змозі за себе постояти. Сумніваюсь, що це сталося б, якби замість бабусі там був би парубок з собакою. Одразу потрібно викликати поліцію і комітет по захисту тварин. Ніхто і ні при яких умовах немає права використовувати силу”, – вважають користувачі.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.