Новини

ЗСУ збили 44 дрони і знищили 175 окупантів, – Генштаб

Минулої доби, 1 січня, противник завдав 51 авіаційного удару, у тому числі застосував 44 іранські дрони. Усіх їх було збито підрозділами сил оборони України.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Генерального штабу ЗСУ.

Інформацію про нічний удар по столиці буде оголошено пізніше, повідомили у відомстві.

Також ворог здійснив 55 обстрілів із РСЗВ, у тому числі і по дитячій лікарні Херсона.

Підтверджено вогневу поразку 31 грудня районів зосередження живої сили та техніки окупантів на тимчасово зайнятій території Запорізької області. У районах населених пунктів Тарасівка, Басань, Пологи, Бердянськ, Токмак втрати противника становили понад 175 поранених військовослужбовців, знищено 12 одиниць озброєння та військової техніки різного типу, а також склад боєприпасів ворога.

Противник продовжує зосереджувати зусилля на веденні наступальних дій на напрямі Бахмуту. Намагається покращити тактичне становище підрозділів своїх військ на Куп’янському, Лиманському та Авдіївському напрямах. У Новопавлівському та Запорізькому напрямках веде оборону раніше зайнятих рубежів. На Херсонщині – перегрупування військ, веде оборону та обстріли позицій наших військ та цивільних об’єктів вздовж лінії зіткнення.

Минулої доби підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка та Білогорівка Луганської області та Роздолівка, Білогорівка, Соледар, Червона Гора, Бахмут, Кліщіївка, Озерянівка, Опитне та Красногорівка Донецької області.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.