Новини

За добу росіяни завдали 85 ракетних та 35 авіаційних ударів по Україні — Генштаб

Протягом минулої доби, 29 грудня, російсько-окупаційні війська завдали 85 ракетних та 35 авіаційних ударів, а також здійснили 63 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Нині противник намагається наступати на Бахмутському та покращити тактичне становище на Лиманському й Куп’янському напрямках.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка і Білогорівка Луганської області та Соледар, Іванівське, Кліщіївка, Кам’янка, Авдіївка, Веселе, Водяне, Красногорівка і Мар’їнка на Донеччині.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ситуація залишається стабільною. Ознак формування ворожих наступальних угруповань не виявлено.

На Сіверському та Слобожанському напрямках росіяни обстріляли з артилерії райони населених пунктів Леонівка Чернігівської області; Павлівка — Сумської.

Під вогнем опинилися Глибоке, Зелене, Тернова, Стариця, Вовчанськ, Бочкове і Чугунівка на Харківщині. Також росіяни залучили для удару армійську авіацію поблизу Великої Писарівки Сумської області.

На Куп’янському та Лиманському напрямках вогневого впливу зазнали райони 17 населених пунктів. Серед них — Дворічна, Вільшана, Котлярівка, Вишневе та Кам’янка Харківської області.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.