Новини

Аварія на Буковині у якій травмувалася жінка: поліцейські скерували обвинувачувальний акт до суду

Буковинські поліцейські скерували до суду обвинувальний акт стосовно винуватця автопригоди з потерпілою.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

3 листопада в селі Бояни Чернівецького району внаслідок зіткнення двох транспортних засобів травмувалася 54-річна пасажирка. Слідчі поліції завершили досудове розслідування та зібрали достатньо доказів провини одного з водіїв.

Під час досудового розслідування співробітники відділення № 6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що 64-річний водій автівки “Volkswagen Caddy”, не врахував дорожньої обстановки, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем “Volkswagen Touareg” під керуванням 32-річної жительки села Маршинці.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди травмувалася пасажирка позашляховика. Потерпілу 54-річну жительку села Маршинці з переломом передпліччя та раною чола медики госпіталізували до лікарні.

Слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.