Новини

Акумуляторна система Huawei Luna на випадок блекауту*

Ця розумна система накопичення створена для того, щоб забезпечувати вас електроенергією у періоди відключення. Ідеально підійде як для квартир, приватного будинку, так і для місцевого бізнесу.

Наприклад, кав’ярня “Mary Be” вже який тиждень випробовує акумуляторну установку на власному прикладі. Встановлена компанією “ДімТек”, гібридна система Huawei Luna 15 kW забезпечує безперервне живлення та повноцінну роботу закладу у самісінькому серці Чернівців. Завдяки їй кав’ярня продовжує частувати своїх покупців гарячими напоями та смаколиками, коли в мережі світло відсутнє.

Складається вона з однофазного гібридного інвертора Huawei SUN2000-5KTL-L1, back up box, розумного датчика потужності та 3-ох акумуляторних блоків загальною ємністю 15 кВт. Цього цілком достатньо, щоб повністю покрити споживчі потреби закладу на період відключення.

Заряджається система із загальної мережі і працює в автоматичному режимі: миттєво включається, коли світло зникає і вимикається, коли воно з’являється. Явною перевагою є те, що вона абсолютно безпечна, безшумна і дуже стильна.

Замовити та встановити обладнання можна у компанії “ДімТек” за наступними номерами:

+380 95 610 0053;
+380 97 610 0053

Або за адресою:
м. Чернівці, вул. Головна, 187

Ми в інтернет-просторі:
dim-tek.com.ua
ДімТек
facebook.com/dimtek.ua
instagram.com/dim.tek

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.