Новини

Заманюють у пастку: чому росіяни нібито відступають з лівого берега Херсону

Окупанти відходять, щоб вийти з радіусу ураження української артилерії, вважає військовий експерт Олександр Мусієнко.

Він прокоментував чутки, що російські окупанти нібито відступлять з лівого берега Херсонської області.

“Вони відходять, тому що хочуть відійти далі від радіусу ураження української артилерії. Для них це дуже чутливий момент. Вони бачать, як українські війська за допомогою супутникової розвідки завдають точних ударів по місцях, де РФ накопичує свою техніку і сили. Це перший момент. Другий момент: ну природно, що зараз зрозуміло, де буде наступна деокупація. Це Мелітополь і прилеглі населені пункти. Тому Росія очікує наступальних дій туди, вони там зміцнюють оборону”, – сказав експерт.

Водночас фахівець зазначає, що росіяни перегруповуються і заманюють ЗСУ в пастку. Насправді, рашисти залишати південь України не збираються.

“У той же час вони думають, що хтось попадеться на їхні хитрощі, нібито вони залишають Каховку і зараз українські війська будуть форсувати Дніпро і заходити на лівий берег Херсонської області. Таким чином заманюють українські війська в пастку. Але на це ніхто не піде, ніхто на такі методи не поведеться. Тут дурнів у нас немає. Ніхто не буде там йти і прямо підставлятися під удар”, – говорить Мусієнко.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.