Новини

“Тут не буде гулянок”: стало відомо, якою буде ялинка на пішохідній вулиці Чернівців

У центрі Чернівців облаштовують новорічну ялинку, яка з’явилася нещодавно на головній пішохідній вулиці міста. Як виявилося, ідея облаштувати ялинку на вул. О. Кобилянської виникла в місцевих підприємців закладів харчування. Через те, що цього року головної ялинки не буде на Соборній плоші, власники ресторанів вирішили її облаштувати в не менш людному місці.

Кореспонденти molbuk.ua дізналися, хто ініціатори цієї ідеї та коли замайоріє новорічна окраса міста.

“Кобилянська – вулиця, де найбільше гуляє людей. Ми плануємо прикрасити ялинку для чернівчан та гостей міста. Будь-хто зможе зробити фото, залишити свою іграшку. Складно сказати, коли ми її облаштуємо до кінця, адже іграшки ще в дорозі. До нас неодноразово приїжджали захисники, яким було приємно бачити, що життя у місті продовжується. Вони розуміють, за що відстоюють нашу державу”, – зазначив менеджер закладу поблизу Роман.

Також власники додали, щоб отримати дозвіл на встановлення ялинки, вони приділили багато часу.

“Міська рада до ялинки немає ніякого відношення, окрім того, що вони надали дозвіл. Ми офіційно зробили запит в ОВА, звернулись у Берегометський лісгосп і офіційно купили. Тут ніяких гулянок не буде. Буде акція, де діти ВПО та наших загиблих воїнів будуть робити іграшки на ялинку, а натомість отримувати піцу”, – розповів підприємець Олександр.

За словами власників, ялинка мала освітлюватися за допомогою сонячної батереї, але вона ще не приїхала із-за кордону. Проте наразі ялинка отримуватиме електроенергію за допомогою генератора.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.