Новини

«У декого ще гірше»: чи справді буковинцям відключають світло частіше, ніж в інших областях

Ситуація в енергосистемі складна по всій країні, а не лише на Буковині. Тому немає регіонів, де світло відключають рідше чи не так тривало.

Про це у коментарі molbuk.ua сказали у пресцентрі Чернівціобленерго.

Зокрема, на запитання, чи справді скарги деяких мешканців Буковини відповідають дійсності, що мовляв, ніде так енергетики не “знущаються” над людьми, як у Чернівецькій області, у пресцентрі відповіли:

“Цікаво, що схожі скарги можна почути в кожній області. Мешканці всіх регіонів нарікають, що у них, мовляв, найгірше, а от у сусідніх областях електроенергію відключають значно рідше.

Та ситуація дуже складна по всій країні. До прикладу, у Львові, за словами тих буковинців, які скаржаться, діє графік відключень 4 на 4, або 3 на 3 (тобто 4 години є світло, 4 – нема). Але насправді там ще гірше. По-перше, Львів – місто-мільйонник. По-друге, у них так само, як і в нас, не можуть дотриматися графіків, тому що аварійні відключення зараз відбуваються по всій Україні. І чим далі, тим таких відключень більше”, – зазначили у Чернівціобленерго.

Там також додали, що людям варто розуміти: електролінії “однаково погані” по всій країні. Адже їх будували ще 50-60 років тому.

Раніше у Чернівціобленерго прокоментували, чи справді комусь із споживачів можуть не відключати світло “по блату”.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.