Новини

Світла буде менше, ніж учора: ситуація в енергосистемі Буковини 14 грудня

Ситуація в енергосистемі залишається складною, зберігається значний дефіцит електроенергії. Для Чернівецької області на сьогодні ліміт споживання складає 194 МВт.

Про це повідомляє Чернівціобленерго, пише molbuk.ua

“Для Чернівецької області на сьогодні ліміт споживання складає 194 МВт. Ми намагаємося максимально точно дотримуватися складених графіків. Проте, варто розуміти, що аварійні пошкодження дещо коригують графіки відключень. Щоб таких випадків було менше, варто кожному з нас вимикати електроприлади з мережі, користуватися ними по черзі і не перевантажувати електромережі під час ввімкнення електрики у домівках”, – зазначають в обленерго.

Також енергетики розповіли, що середа, 14 грудня, розпочалася з масованої атаки дронів терористичної РФ. Проте завдяки блискучій роботі сил ППО об’єкти енергетичної інфраструктури не зазнали ушкоджень, всі БПЛА збиті.

“Вчора ввели в роботу ще один блок на атомній станції. Це допомогло не застосовувати аварійні відключення для збалансування енергосистеми. Проте ситуація в енергосистемі залишається складною, зберігається значний дефіцит електроенергії”, -зазначають в Укренерго.

Раніше повідомлялося, що вчора, 13 грудні, на Чернівецьку область надане обмеження дозволеного навантаження 195 МВт.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.