Новини

Попросили обсмалити свиню: депутат із Чернівців розповів, як йому ремонтували авто у румунських Карпатах

Волонтер та депутат міськради Михайло Шкурей розповів про зворушливий випадок, який трапився з ним днями у румунських Карпатах.

Своєю історією він поділився на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

Випадок доводить, що світ – не без добрих людей.

“Вночі, десь високо в румунських Карпатах, помітив, що на моєму причепі не горять вогні. Зупинився, зробив огляд і, як результат, розумію що самий нічого не зроблю, бо згорів контактор, який потребує заміни.

Дочекавшись ранку, почав шукати допомоги. За допомогою всіх комунікаційних навичок я добрався до житла місцевого автоелектрика і попросив про сервіс. Тільки це субота, вихідний і кожен має свій план.

Але Дані (так звати молодого румунського майстра) таки хотів мені допомогти. Ми пішли за будинок. Я бачу, що там пораються біля двох щойно зарізаних туш свиней, та розумію, що може бути проблема.

Дані звернувся до тата з проханням пустити його на годину для допомоги українцю, чий транспорт поламався і він хоче бодай так допомогти Україні. Відповідь тата була логічною. Хто знає м’ясну справу, то зрозуміє. Він сказав: “Іди, сину, допоможи, але нехай українець замінить тебе в цій хатній роботі”.

Дані все, що потрібно, полагодив, замінив штепсель і не взяв ніяких грошей за послуги, але і мені за шмаління двох свинських туш не заплатили. Дякую тобі, Дані!” – написав Михайло Шкурей.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях волонтери закликають плести унікальні сітки.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.