Новини

Кому зі знаків зодіаку пощастить вихідними — 3-4 квітня

Субота, 3 квітня, день різких — революційних — життєвих змін, які, залежно від своєї спрямованості, призведуть до позитивних або негативних життєвих змін.

Все буде залежати від настрою кожної конкретної людини, тому дуже важливо думати про хороше, тоді воно обов’язково втілиться в життя, пише ТСН.

У неділю, 4 квітня, від дій потрібно перейти до роздумів про сенс життя — як не пафосно це прозвучить. Можна — і треба — аналізувати події, які відбуваються в житті, робити висновки з помилок і брати на озброєння методи, за допомогою яких вдалося досягти успіху.

День сприятливий також для того, щоб складати плани на майбутнє, — як найближче, так і віддалене.

Притаманні в цей час людям тактичне і стратегічне мислення дозволять грамотно намітити всі необхідні пункти і більш-менш прикинути дії з досягнення тієї чи тієї мети.

Телець (21.04 — 21.05)

Тельців удача буде супроводжувати в усіх професійних питаннях, якими зірки рекомендують їм займатися, незважаючи на статус вихідних днів.

Їм буде вдаватися все — або майже все — що вони задумають, але за однієї умови: відпущені на ці дні сили необхідно витрачати винятково з творчою метою, за найменшого бажання що-небудь зруйнувати представники знака можуть втратити прихильність зірок.

Не варто також звертати увагу на підступи недоброзичливців і конкурентів, які є у будь-якої людини — не можна дозволяти їм підживлюватися своєю енергією.

Близнята (22.05 — 21.06)

Близнята зможуть налагодити взаємини з людиною, з якою — через власну дурість — посварилися, а тому довго не знали, як помиритися.

Велика ймовірність того, що вона сам піде назустріч, чим вельми зобов’яже представників знака. Головне, не почати знову з’ясовувати стосунки і не загнати конфлікт у ще більш серйозну фазу, з якої може вже й не відбутися виходу.

Якщо ж вони зможуть стримати свої емоції і не дадуть висунути назовні голову старим і безглуздим рахункам, то вже в неділю зможуть “обмити” своє примирення.

Лев (23.07 — 21.08)

Левам цього дня пощастить у будь-яких переговорах — як особистих, так і ділових. У будь-який інший час зірки наполягали б на особистій зустрічі, але в період епідемії і пов’язаного з нею карантину підійдуть як телефон, так і численні месенджери — на результаті діалогу його опосередкований характер жодним чином не позначиться.

Головне, переслідуючи власні інтереси, не забувати про те, що інші теж мають право на таку тактику, і — зрозуміло, в межах заходів — піти їм назустріч і поступитися, хоча б у дрібницях.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.