Новини

«Зброя перемоги»: у Чернівецькому відділенні Укрпошти презентували нову марку

“Зброя перемоги” – під такою назвою у Чернівецькому відділенні Укрпошти презентували нову марку. Її випуск присвятили Дню Збройних сил України.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Заступник голови обласної ради Михайло Павлюк, який взяв учать у церемонії спецпогашення штемпелем “Перший день”, подякував Укрпошті за вклад у допомогу військовим та популяризацію серед населення благодійної діяльності. Адже з кожної придбаної марки частина коштів буде перерахована на потреби ЗСУ.

“Я дякую нашим Збройним силам України за кожну частину звільненої від російських окупантів української землі, за кожну тергромаду чи колектив, за свободу цивільних і дітей, за збережений Київ та річку Дніпро і нашу державність загалом. Яка ціна цієї злочинної наруги рашистів, повсякденної служби й жахіть війни мають неодмінно розказати самі ж військові після самої важливої для нас Перемоги.

Тож бажаю нашим військовим сил та звитяги. А героїзація й меморіалізація наших героїв, військових підрозділів, окремих контрнаступальних дій від Укрпошти тут дуже слушна”, – зазначив під час заходу Михайло Павлюк.

На 6 марках, які розміщені блоком на одному аркуші, зображені зразки військового озброєння – іноземного та українського, які застосовують ЗСУ у війні, розв’язаній РФ проти України. Це, зокрема, “Байрактар ТБ2”, “FGM-148 Джавелін”, “M142 Хаймарс” та українського виробництва “Стугна-М”, “Вільха” і “Нептун”. До поштових марок “Зброя перемоги” випустили також конверт “Перший день”, немаркований конверт та картку. У продажі є і тематичний мерч. Номінал кожної марки – U (12 грн).

Придбати поштовий випуск “Зброя Перемоги” можна буде від сьогодні в усіх відділеннях “Укрпошти” та в офіційному онлайн-магазині “Укрпошти”. Крім того, нові поштові марки продаватимуться на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon.

У заході також взяли участь директор Чернівецької дирекції УДППЗ “Укрпошта” Ярослав Цюпак, заступник начальника обласної військової адміністрації Олександр Янков, секретар виконкому Чернівецької міської ради Сергій Добржанський, військові ТЦК та прикордонники.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.