Новини

“У мене вкрали все…”: Машу Єфросиніну пограбували в Парижі

Українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як поїхала в Париж по справах і стала жертвою злодія. За її словами, зловмисник вкрав у неї сумку, де були всі документи і банськівські картки.

“У мене не працював сейф в номері, я поклала з собою: паспорт, права, картки всі. Я ще й зняла готівку, щоб не розраховуватися карткою. Сумку просто вкрали і все”, – поскаржилася Маша в інтерв’ю Раміні Есхакзай.

Єфросиніна додала, що на допомогу їй прийшли українці. За її словами, за допомогою співгромадян, які проживають зараз в Парижі, їй вдалося знайти консула і відновити документи.

Також вона згадала випадок на заправці дорогою з Парижа в Україну, коли Маша не змогла розрахуватися на касі. Тоді їй на допомогу прийшов невідомий чоловік, який і заплатив замість неї. При цьому вона досі не знає – чи впізнав чоловік її.

“Приходжу на касу, а картка не працює, бо забула, що її заблокувала. Я почала в банк дзвонити, відвернулася від каси. А дівчина на касі каже: “А за вас вже заплатив той хлопець, який пішов”. Спокійно хлопець прийшов, побачив, що я засмучена і що мені не зручно, а він просто заплатив”, – додала Єфросиніна.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.