Новини

У Чернівцях оголосили аукціон з оренди буфету в кіномистецькому центрі Миколайчука

У Чернівцях оголосили аукціон щодо передачі в оренду нерухомого майна у приміщенні кіномистецького центру імені Івана Миколайчука загальною площею 48,2 кв. м під буфет.

Як повідомляє molbuk.ua, інформація про аукціон розміщена у онлайн-сервісі SmartTender.

В оголошенні йдеться, що цей аукціон передбачає зниження стартової орендної плати на 50%.

“Вхід в приміщення окремий. Стіни, фундамент, перекриття в задовільному стані, фізичний знос відповідає терміну експлуатації будівлі. Орендар самостійно вирішує питання підключення до мереж. Балансоутримувач – Комунальна бюджетна установа “Культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука”. Суборенда допускається за письмовою згодою Орендодавця. Орендар має право за письмовою згодою Орендодавця та погодженням Балансоутримувача після укладення договору оренди на здійснення поліпшень і ремонт орендованого майна. Даний об’єкт не є пам’яткою культурної спадщини. Орендні канікули – не передбачені”, – йдеться в оголошенні.

Зазначається, що початкова вартість на аукціоні складає 6131,67 грн з ПДВ. Прийом заявок очікується до вечора 27 квітня, а аукціон має відбутися 28 квітня. Тривалість оренди – 6 років.

Як відомо, 29 березня у Чернівцях відбувся перший тур конкурсу на заміщення вакантної посади керівника комунального підприємства “Кіно-мистецький центр імені Івана Миколайчука”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.