Новини

Погода на Буковині 25 листопада

ПРОГНОЗ ПОГОДИ ПО УКРАЇНІ НА 25 ЛИСТОПАДА

Хмарно. У центральних, південних, більшості північних областей на Закарпатті та Прикарпатті дощ, вночі на Чернігівщині, Сумщині та в Карпатах з мокрим снігом, на решті території без істотних опадів.
Вночі та вранці у північних, центральних та південних областях туман; у західних та північних областях на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер на Правобережжі північно-західний↘️, на решті території переважно північно-східний↙️, 5-10 м/с.

🌡Температура у західних, північних та Вінницькій областях протягом доби від 2° морозу до 3° тепла; на решті території вночі 1-6° тепла, у східних областях місцями 0-2° морозу, вдень 4-9° тепла, в Криму 10-15°.

У Чернівецькій області сьогодні, 25 листопада, вночі температура -1 – 0 градусів, вдень -1 – 0 градусів. Про це повідомляє sinoptik.

Синоптики прогнозують вітер північно-західний 3-8 м/с. Хмарна погода протримається у Чернівцях увесь день. Нічний дощ зі снігом вранці посилиться. У другій половині дня він почне стихати і ближче до вечора закінчиться.

за останні 130 років
25 листопада:
МАКС: 17.1° (1980)
МІН: -14.5° (1993)

Народний прогноз погоди: 25 листопада вшановується пам’ять святителя Івана Милостивого, патріарха Олександрійського. На Івана зазвичай буває сніг. Якщо дощ на Івана Милостивого, то, знову ж таки, відлига буде до Введення (4 грудня). У давнину пророблювали такий ритуал: у сніг, який щойно випав, вставляли соломинку, якщо вона провалиться, значить, сніг зійде, якщо не провалиться — залишиться на землі. Якщо сніг цього дня випадав, то вважалося, що зима довго з місця не рушить і весна буде пізньою.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.