Новини

Жданов розповів, коли буде наступний масований ракетний удар РФ

Військовий експерт Одег Жданов розповів, коли чекати наступного масованого ракетного удару по Україні після атаки 23 листопада.

Про це він розповів у своєму youtube-каналі.

За словами Жданова, зараз РФ відмовилася від регулярних ракетних обстрілів з невеликою кількістю ракет на користь масованих, але рідших атак. Це сталося у зв’язку з тим, що в окупантів – дефіцит ракет.

“Зосередження ракет для масованого удару говорить про те, що цих ракет залишилося доволі небагато. Їх звозять, скоріш за все, з усіх куточків Росії. Їх збирають на усіх складах. Саме з цим пов’язане те, що вони накопичують певну кількість ракет, а потім завдають удару, знову накопичують і через трохи завдають нового удару”, – каже експерт.

Жданов вважає, що удар 23 листопада є цьому підтвердженням, адже попередня атака була 15 листопада.

“Минув майже тиждень і за цей час вони назбирали необхідну кількість ракет. Ракет явно не вистачає. Наприклад, таку ракету, як Х-22, потрібно не лише привезти, але й заправити високотоксичним ракетним паливом. Це складна хімічна операція. І їх потрібно швидко відстріляти, бо вони довго не можу бути заправленими. Або потрібно робити ще складнішу процедуру зі зливу палива”, – сказав він.

Також Жданов поділився прогнозом, коли може бути наступний масований ракетний удар РФ.

“11 жовтня – 15 листопада: понад більше місяця знадобилося РФ для того, щоб накопичити 120 ракет. 15 листопада – 23 листопада: тиждень знадобився РФ. Тому за чотири тижні вони можуть накопичити 100 ракет. Але це лише припущення”, – підсумував експерт.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.