Новини

Великий дисплей та багато пам’яті: чому варто придбати смартфон OnePlus Pro?*

Якщо ви в пошуках нового телефона і не знаєте, що обрати, тоді цей матеріал саме для вас! Якщо вас цікавлять якісні та топові телефони, варто приглянутись до OnePlus Pro. У теперішній час цифрових технологій смартфон замінює нам усе – фотоапарат, кінотеатр, диктофон, програвач. Тому, щоб комфортно себе почувати, вам потрібен універсальний пристрій з дуже хорошим функціоналом, одним з яких є OnePlus 10 Pro

Що відомо про бренд OnePlus?

Китайська компанія вже понад дев’ять років тішить своїх прихильників новими та високоякісними гаджетами. Фірма себе добре зарекомендувала на ринку електроніки. Навіть у 2019 році за рейтингом видання Business Insider смартфон OnePlus 7T було визнано найкращим у світі, а ще кілька телефонів інших моделей зайняли місця в топ-10.

Переваги

Великий дисплей.
За допомогою смартфонів OnePlus лінійки Pro можна дивитись фільми чи відео на ютуб, адже завдяки зручному та широкому екрану не відчувається різниця між ноутбуком чи планшетом. Ба більше, телефон підтримує 4К, а також 8К. Тому він частково замінить ваш домашній кінотеатр.

Зручний у користуванні.
Смартфони OnePlus Pro прості в користуванні. Під камерою телефона знаходиться відбиток пальця, що дуже спрощує розблокування гаджета, на яке знадобляться долі секунди. Також він оснащений датчиками освітлення та наближення, акселерометром і гіроскопом.

Дизайн.
Як не крути, але всі смартфони OnePlus Pro стильні. Та ще й доступні у двох кольорах: зеленому та чорному. Чорний колір дуже універсальний та підходить до всього, а зелений урізноманітнить ваше життя.

Багато пам’яті.
Це дійсно так! Усі смартфони OnePlus Pro мають багато вбудованої пам’яті. Найменшу цифру, яку вам можуть запропонувати, це 128 гігабайтів. Проте є також гігант із 512 гігабайтами.

Камера.
Зробити класні фото для інстаграму з цим телефоном буде в рази легше. Потрійна камера 48 MP, f/1.8 + 8 MP, f/2.4 + 50 MP, f/2.2 з подвійним світлодіодним спалахом та автофокусом зробить ваші світлини незабутніми. До того ж фронтальна камера на 32 MP не сильно програє фронтальним камерам інших телефонів, тому класні селфі у вас також вийдуть.

Акумулятор.
Заряджати телефон можна швидкою та/або безпровідною зарядкою. Місткість батареї 5000 мАп.

Програмні функції.
Операційна система в OnePlus Pro – Android 12.1, ColorOS 12.1, mp3-player та звуковий сигнал присутні, крім того, смартфон підтримує 3G, 4G, 5G, Bluetooth, LTE, Wi-Fi.

Надійність.
Смартфон ще й надійний, адже його корпус зроблений з алюмінію та скла, а також захист корпусу – пило- та водозахищений.

І це ще не всі переваги OnePlus Pro. Більшість ви зможете дізнатись наочно, якщо купите його. Якщо ви справді хочете купити телефон і не хвилюватись за його працездатність, обирайте ці гаджети, і ви не пожалкуєте.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.