Новини

Мобілізація на Буковині: кого зараз призивають до війська у першу чергу

У Чернівецькій області заходи мобілізації продовжуються та виконуються у визначених обсягах і в терміни відповідно до завдань вищого штабу, без зривів.

Про це molbuk.ua повідомили у пресслужбі Чернівецького обласного ТЦК та СП.

Наразі відбувається доукомплектування особовим складом військових частин відповідно до їхніх потреб. Переважно мобілізують військовозобов’язаних, які мають затребувані військово-облікові спеціальності, а також тих, які не проходили військової служби.

Всі військовослужбовці, які не мають досвіду служби, обов’язково проходять належну підготовку, яка, зокрема, може проводитись і за кордоном.

“Тим військовозобов’язаним чоловікам, які з початку дії воєнного стану досі не звернулися до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, необхідно прибути. Насамперед для уточнення військово-облікових даних та з’ясування, чи є підстави, які можуть дати право на відстрочку від призову по мобілізації”, – наголошують у військкоматі.

Якщо підстав для відстрочки немає, чоловіку потрібно пройти медичний огляд, щоб визначити, чи він придатний/ непридатний, або обмежено придатний до проходження служби.

Раніше у військкоматі Буковини розповіли, кому та де продовжують вручати повістки.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.