Новини

Сьогодні у суперфіналі популярного вокального шоу виступить учасник із Чернівців: де дивитися

Вже сьогодні, 20 листопада, о 19:00 на каналі ТЕТ відбудеться суперфінал “Голосу країни-12” через український сервіс цифрового інтерактивного телебачення “Київстар ТБ”.

Про це повідомляють на сайті проєкту, пише molbuk.ua

У суперфіналі виступить і учасник із Чернівців Павло Нажига.

Про чернівчанина відомо, що він працює на п’яти роботах: у двох караоке і трьох ресторанах. При цьому він працює без вихідних заради своєї сім’ї.

Під час сліпих прослуховувань до Павла обернулися Надія Дорофєєва, Оля Полякова і Потап.

Після виступу Нажиги Дорофєєва сказала йому, що запрошує його до своєї команди. Пізніше таку ж пропозицію йому зробила Полякова. Зрештою, буковинець обрав Потапа.

Також відомо, що у своїх 27 років Нажига стане багатодітним батьком, адже зараз вони з дружиною чекають на третю дитину. А ше він 3 роки вчився у музичній школі по класу акордеон. Обожнює спорт, професійно займався боксом та працював тренером у спортзалі. Планує будівництво будинку для своєї сім’ї. Мріє про лабрадора.

Під час суперфіналу на глядачів чекає багато сюрпризів. Так, у прямому ефірі виступить гурт “Антитіла” на чолі з Тарасом Тополею і парамедикиня Катерина Поліщук з позивним “Пташка”, яка перебувала тривалий час у російському полоні.

Також на українських глядачів чекає сюрприз від тренерів американського The Voice Гвен Стефані, Каміли Кабелло, Блейка Шелтона та Джона Ледженда, а також тренерів інших адаптацій шоу. Яким саме буде сюрприз, дивіться у неділю у прямому ефірі суперфіналу о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

Прямий ефір проєкту відбудеться у спеціальному форматі, який відповідає умовам воєнного часу, на одній зі знакових локацій у центрі Києва – на станції метро “Хрещатик”.

Під час війни тут відбувалися концерти українських та світових зірок, інтерв’ю президента Володимира Зеленського та інші заходи.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.