Новини

Смертельна ДТП на Буковині у якій загинув 22-річний хлопець: поліцейські області завершили розслідування

Поліцейські Буковини завершили розслідування жахливої аварії, у якій загинув 22 річний хлопець.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Зокрема, аварія трапилася ще влітку цього року.

“22 серпня на автодорозі Р-62, неподалік села Стара Жадова Чернівецького району внаслідок перекидання автомобіля загинув один із пасажирів. Ще три пасажирки отримали травмами та були госпіталізовані до лікарні”, – повідомили у поліції.

Під час досудового розслідування співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області з’ясували, що 26-річний житель села Стерче, керуючи автомобілем “Volkswagen Touran”, проявив неуважність до дорожньої обстановки, самовпевненість у своїх діях, неправильно застосував прийоми керування транспортним засобом та допустив виїзд авто за межі проїзної частини дороги з подальшим його перекиданням.

Внаслідок аварії 22-річний пасажир автомобіля отримав травми не сумісні з життям та помер під час надання йому медичної допомоги. А троє пасажирок автівки, віком 16, 24 та 25 років, в результаті ДТП отримали легкі тілесні ушкодження.

Слідчі поліції зібрали достатньо доказів протиправних дій кермувальника автомобіля та під процесуальним керівництвом прокуратури передали для розгляду до суду обвинувальний акт. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.