Новини

Заварили входи та встановили огорожу: як виглядає зараз закинутий басейн у Чернівцях – фото

Будівлю закинутого басейну на вулиці С.Воробкевича обгородили парканом.

Тепер до приміщення майже неможливо потрапити, пише molbuk.ua.

Ще за метрів 50 біля закинутого басейну видніється велика, висока та нова огорожа зі сріблястої бляхи. Її підняли на понад два метри.
На всіх вікнах та дверях встановили залізні грати.

З боку школи неможливо потрапити до приміщення і з колишнього центрального входу теж. Але на територію басейну все ж можна потрапити, прочинивши, збиті з дощок, ворота.

Біля однієї зі стін поклали шість гвоздик, обмотаних чорною стрічкою, та чотири свічки, які нагадують про трагічну смерть патрульної, яка сталась півтора місяці тому.

Що відомо:

У Чернівцях вже понад 10 років стоїть в аварійному стані басейн біля школи №27. Після того, як недобросовісний підрядник розібрав частину будівлі, але роботи з реконструкції так і не виконав, там руїна.

Роботи з реконструкції басейну школи №27, що на вулиці Воробкевича, мали розпочати ще у 2019 році. Але вони так і не розпочалися, а приміщення почало нищитися.

Нагадаємо, 3 жовтня через стрілянину у Чернівцях біля школи №27 одна поліцейська загинула, один поліцейський отримав поранення.

Після трагічного інциденту мешканці району в Чернівцях вимагали вирішити питання з аварійним басейном.

У Чернівцях під час сесії міськради депутати проголосували за повне обмеження доступу до колишнього басейну біля школи №27, на території якого трапилося жахливе вбивство патрульної поліцейської.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.