Новини

Поліцейські станції на Буковині: скільки є та які функції виконують

Сьогодні, 16 листопада, у рамках реалізації проєкту “Поліцейський офіцер громади” у Лівинецькій територіальній громаді розпочала свою роботу поліцейська станція. Вона об’єднала спільні зусилля та роботу поліції і громади.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Приміщення для облаштування поліцейської станції надала місцева влада, за сприяння якої відремонтували кабінет. Наразі він облаштований відповідно до потреб повсякденної роботи поліцейського та обладнаний необхідною оргтехнікою.

Капітан поліції Сергій Швець в органах внутрішніх справ служить понад 10 років. Поліцейським офіцером Лівинецької ТГ він призначений минулого місяця після завершення відповідного навчання. Для ефективнішого виконання службових завдань та оперативнішого реагування на виклики місцева громада придбала автомобіль для правоохоронця.

Ключі від транспортного засобу поліцейському вручив голова Лівинецької ТГ Андрій Гермак та під час зустрічі побажав плідної співпраці для створення безпекового середовища громадян.

До основних функцій та завдань поліцейського офіцера громади належить забезпечення на території обслуговування публічної безпеки, правопорядку, взаємодія поліції з органами державної влади і місцевого самоврядування.

– Я як офіцер громади робитиму все можливе, щоб територія Дністровського району й надалі залишалась безпечною, адже це є пріоритетним завданням у моїй роботі, – сказав поліцейський офіцер Лівинецької територіальної громади Сергій Швець.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.