Новини

Босоніжки на всі випадки життя*

А чи можна уявити бодай один день із життя людини без взуття? Звісно ж, що ні. Дивно, але навіть вдома ми все одно носимо капці. Це означає, що без улюбленої пари нам не обійтися! Сьогодні ми обговоримо саме босоніжки й те, як важливо знайти ідеальне екіпірування.

Ідеї з чим носити:
сукнями (міді, міні та максі);

спідницями (будь-якої довжини);

сарафанами (трендсеттери радять спробувати обрати на запах);

бермудами (особливий шарм цього сезону);

брючний костюмом (підкреслить вашу елегантність).

Зручно та стильно

Важливо сказати один момент, який є пріоритетним. Взуття обов’язково має бути високої якості та відповідного розміру. Тільки тоді вам завжди буде комфортно та не буде шкоди для ніг. Використання натуральних матеріалів безпосередньо пов’язане із вашим здоров’ям. Бренді Arda та Ensa демонстративно використовують величезну шпильку, яка вселяє впевненість та жіночність. Відмінна колодка сприяє тому, що ваші кроки будуть максимально вільними. Бразильська торгова марка Schutz обожнює шкіру та тонкий ремінець. А колірна палітра змусить усміхнутися навіть найпохмуріших. У колекціях присутні трендові відтінки для відвертих проходок та експериментів.

Зверніть увагу на компанію Arezzo та універсальні пари, в яких можна піти на побачення, роботу чи прогулянку. Популярна фірма Calvin Klein повністю втілює вуличний стиль. Стрітстайл не знає меж, як і молодіжні дизайнери. Фірмові моделі можна легко впізнати за логотипом. До речі, конкурент за стилем Tommy Hilfiger не відстає та представляє лінійку з унікальними товарами. А Mexx, своєю чергою, як завжди віддає перевагу витонченому почуттю смаку. Соломʼяні переплетіння, базові фасони й не тільки вже чекають у каталозі. Лукбук Guess регулярно поповнюється свіжими новинками. До речі, як вам яскравий та зухвалий DKNY? Ми думаємо, що це ідеальний варіант для відчайдушних проходок червоною доріжкою! Те саме можна сказати про PRPY.

Де можна придбати?

Ми розуміємо, наскільки важливо знайти надійного та перевіреного постачальника. На щастя, ми можемо рекомендувати безпечного та офіційного представника багатьох лейблів в Україні — мультибрендового онлайн-шопу MD-Fashion. Будучи реальним дистриб’ютором, маркетплейс гарантує оригінальність вибраних продуктів. Доставка здійснюється компанією Нова Пошта у всі можливі регіони країни. Інтернет-магазин пропонує широкий вибір продукції для кожного. У картках на вас чекають описи основних характеристик та професійні фото з різних ракурсів. Таким чином ви зможете краще познайомитись зі своїми фаворитами. Менеджери з вами на звʼязку у чаті: тому з радістю допоможуть, підкажуть чи проконсультують! Для оформлення замовлення необхідно вказати актуальні та правильні контактні дані, а потім оплатити карткою. Заключний акорд модної історії — очікування на інформацію про прибуття посилки. Вам обовʼязково надійде сповіщення на електронну адресу або номер телефону.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.