Новини

Окупанти обстріляли Горностаївку, ЗСУ вдарили по позиціях ворога у Каїрах: головне від Генштабу

Ворог і далі намагається утримати захоплені ним території та робить оборонні рубежі на лівому березі Дніпра. Водночас на окремих ділянках фронту окупанти ведуть наступальні дії.

Про актуальну ситуацію на фронтах доповіли у Генеральному штабі ЗСУ.

Там повідомили, що ворог намагається наступати на:

Бахмутському,

Авдіївському,

Новопавлівському напрямках.

З метою поповнення втрат особового складу та формування підрозділів, противник продовжує переміщення мобілізованого особового складу до районів ведення бойових дій на території України. У місті Ростов-на-Дону проводяться тренування населення з цивільної оборони,
– заявили у Генштабі.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів:

Новоселівське, Стельмахівка і Білогорівка Луганської області;

Білогорівка, Курдюмівка, Водяне і Мар’їнка на Донеччині.

Ворог не припиняє обстрілів
Окупанти, як і раніше обстрілюють позиції наших підрозділів вздовж лінії зіткнення, а також ведуть повітряну розвідку, продовжуючи завдавати ударів по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення.

Від ударів російських окупантів постраждало місто Харків та населені пункти Харківської області. Загалом, протягом минулої доби противник завдав 4 ракетних та 13 авіаційних ударів, здійснив близько 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

Яка обстановка на звільненій Херсонщині

У звільнених населених пунктах Херсонської області зберігається високий рівень мінної небезпеки. Відзначається посилення противником ведення повітряної розвідки, що може свідчити про планування ним вогневого ураження як військових, так і цивільних об’єктів. Підрозділи Сил оборони продовжують здійснювати стабілізаційні заходи.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.