Новини

Рівненську, Богуна та Хмельницького: які вулиці у Чернівцях капітально відремонтують

У місті планують капітально відремонтувати декілька вулиць. Йдеться про вулиці: Рівненську – від міського пологового будинку №2 до вулиці Сторожинецької; Івана Богуна; Аркадія Жуковського – на ділянці між вулицею Хмельницького та вулицею Богуна та Хмельницького – від вулиці Лесі Українки до вулиці Драгоманова.

Про це йдеться у тендерах, які оприлюднені на платформі з публічних закупівель Prozorro, пише molbuk.ua

Капітальний ремонт вулиці Рівненської здійснюватиме тернопільська компанія “Техно-Буд-Центр”. Раніше вона вже ремонтувала частину вулиці Героїв Майдану та вулицю Садову. Очікувана вартість ремонту – 23,8 млн грн. Розпочати роботи підрядник має не пізніше 20 листопада цього року, знову ж таки, якщо укладуть договір.

Капітально відремонтувати до червня 2023 року мають і вулицю Богуна. Переможець тендеру – товариство з обмеженою відповідальністю “ШБУ – 77”. Сума ремонту – 39,9 млн грн. Ремонтні роботи там уже тривають. Додатково підписано тендер на капітальний ремонт вулиці Жуковського – на ділянці між вулицею Хмельницького та вулицею Богуна. Переможець торгів – товариство з обмеженою відповідальністю “ШБУ – 77”. Вартість ремонту – 17,5 млн грн. Роботи там також тривають.

На тому ж Prozorro йдеться про капітальний ремонт вулиці Хмельницького – від вулиці Лесі Українки до вулиці Драгоманова. Додатково там відновлюють елементи благоустрою. Договір укладено із приватним підприємством “Грейп 2002”, яке обіцяє відремонтувати вулицю за 1,5 млн грн. Кілька тижнів роботи там вже тривають. Ремонт мають завершити не пізніше 20 листопада 2022 року.

Як пояснили molbuk.ua у департаменті інфраструктури та благоустрою міської ради, завершили вже капітальні ремонти вулиць Кармелюка, Ризької і Старицького.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.