Новини

Побив до смерті односельця і втік: буковинцеві повідомили про підозру в умисному вбивстві

В умисному вбивстві жителя села Йорданешти на Буковині підозрюють його односельця.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької обласної прокуратури, пише molbuk.ua

За процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури буковинцеві повідомили про підозру в умисному вбивстві односельця (ч. 1 ст. 115 КК України). Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше повідомлялося, що 3 листопада у селі Йорданешти на Буковині чоловік до смерті побив односельчанина та втік. Мертвого 54-річного жителя села Йорданешти виявила сусідка вранці 4 листопада, коли прийшла провідати сусіда. На тілі померлого були тілесні ушкодження.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні ввечері на ґрунті давніх неприязних відносин між двома чоловіками виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку.

У ході конфлікту 41-річний односельчанин наніс декілька ударів руками й ногами по голові і тілу буковинця. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер, зловмисник з місця злочину втік.

Поліцейські швидко встановили місцезнаходження чоловіка та затримали його в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.