Новини

Росіяни зневажливо ставляться до білоруських солдатів, серед мобілізованих спалах захворювань – ГУР

Між солдатами РФ і Білорусі зростає напруга, оскільки росіяни зневажливо ставляться до своїх “колег”, використовуючи зневажливі вислови на основі етнічних характеристик. Також серед військовослужбовців відзначається масштабний спалах різноманітних захворювань.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, на територію Білорусі продовжують надходити підрозділи ЗС РФ, які переважно складаються з “частково мобілізованих” громадян. За даними ГУР, росіяни вимушені жити в непристосованих умовах. Переважно в польових наметах без належних санітарних умов.

Через це серед військовослужбовців відзначається масштабний спалах різноманітних захворювань. Здебільшого це захворювання дихальних шляхів (бронхіт, ангіна, пневмонія, загострення астми) та інфекції шлунково-кишкового тракту.

“Масштаби захворювань такі, що білоруські медики не здатні впоратися з ними. Окупанти вимушені в терміновому порядку відряджати до Білорусі військових та мобілізованих медиків з РФ”, — йдеться в публікації.

Спалах захворювань також пов’язаниq із недотриманням елементарних вимог для військових таборів із забезпечення гігієни, якісного харчування та медичного забезпечення.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.