Новини

«Коли мені зателефонували, я був приємно здивований»: перший приз від «МБ» у Чернівцях виграв доброволець ЗСУ

У редакції ” ” першого листопада відбувся розіграш призів серед передплатників на перше півріччя 2023 року. Розіграли обігрівач. Розіграш відбувався у рандомний спосіб (комп’ютер самостійно обирав переможця серед учасників).

Переможцем став житель міста Новоселиця Олег КОЛЯДИЧ. Чоловік зізнається, що передплачує ” ” уже понад десять років.

– Це не перший мій виграш. Два роки тому під час розіграшу серед передплатників я виграв пилосос і подарував його дітям. У ” ” люблю все читати, навіть оголошення. У газеті гарно висвітлені різноманітні теми. Тому люблю читати її від початку і до кінця. Також ” ” передплачує моя мама, теща та знайомі. Я був приємно здивований, коли мені повідомили про виграш, – розповідає пан Олег і звертається до всіх читачів: – Не бійтеся, беріть участь у таких розіграшах від ” “. Це все правда, і звичайна людина може отримати свій приз!

На запитання, що б ще можна було додати в газету ” ” важливого для читачів, Олег відповідає: “Якщо чесно, то мені важко відповісти, адже у газеті є все: і політика, і ситуація в країні, і кримінал, і цікаві люди. Тому надалі буду продовжувати передплачувати “Молодий буковинець”.

До речі, Олег Колядич із перших днів широкомасштабного вторгнення РФ в Україну прийшов до військкомату і записався до лав ЗСУ. Через отримане поранення пан Олег зараз проходить реабілітацію на Буковині. Розмову із ним про бої на сході нашої держави та мужність наших бійців читайте у наступному числі ” “.

Увага!

Передплата на ” ” на перше півріччя 2023 року триває. Тож кожен передплатник може стати учасником акції з розіграшу цінних призів.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.