Новини

Наступні тижні будуть дуже важливими – Зеленський про ситуацію на фронті

Президент України розповів про ситуацію на передовій та відзначив військові підрозділи Сил оборони, які мужньо протистоять ворогові.

Про це він говорив під час традиційного вечірнього звернення в суботу, 5 листопада.

За словами президента, ситуація за добу не зазнала суттєвих змін.

“Найбільша жорстокість окупантів, як і раніше, сконцентрована на Донеччині. Але постійні бої тривають і на інших ділянках фронту – це понад тисячу кілометрів лінії бойових зіткнень”, – зазначив Зеленський.

Український лідер особливо відзначив нацгвардійців, які захищають нашу державу на Луганщині у складі Сил оборони. Зокрема, бійців 27-ї Печерської бригади Нацгвардії, які “разом із підрозділами Сухопутних військ дуже ефективно “мінусують” ворожу техніку і самих окупантів”.

“Хочу відзначити й наших прикордонників – тих, хто продовжує укріплювати рубежі на Сумщині, Чернігівщині й Харківщині попри постійні російські обстріли та провокації. У деяких прикордонних районах нашої країни майже щоденно – мінометний вогонь терористів, постійна загроза ракетних ударів. Дякую, хлопці, за стійкість і витримку!” – звернувся до бійців президент.

Зеленський запевнив, що українська влада робить все, щоб у наших воїнів “було ще більше можливостей гнати ворога”.

“Наступні тижні з цього погляду будуть дуже важливими – надзвичайно тісно працюємо з партнерами, щоб отримати для України більше танків, більше “броні”, більше артилерії”, – наголосив він.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.