Новини

Захищають Україну з перших днів війни: Залужний нагородив двох військових з Буковини

Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного жителів Сокирянської міської територіальної громади відзначено за взірцевість у військовій службі.

Про це йдеться на сторінці у Facebook Сокирянської міської ради, пише molbuk.ua

Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного № 972, “За взірцевість у військовій службі”, почесним нагрудним знаком ІІІ ступеня відзначено жителя села Михалкове – Олега Юрійовича Трача. З перших днів війни Олег став на захист рідної землі від ворога і нині перебуває в зоні бойових дій.

Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного № 973, “За досягнення у військовій службі”, почесним нагрудним знаком ІІ ступеня відзначено жителя міста Сокиряни, депутата Сокирянської міської ради, Віталія Васильовича Бушовського. Віталій Васильович захищає українську землю від ворога з перших днів повномасштабного вторгнення.

Військові проявили особисту мужність і героїзм, стійкість та рішучість при виконанні військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя під час стримування збройної агресії Росії.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.