Новини

“Для мене головна перемога – над російською ордою”: воїн-прикордонник з Буковини виграв чемпіонат України із спортивного орієнтування

Нещодавно у Чернівецькій області відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування, в якому прийняли участь більш як 300 спортсменів з усіх регіонів України.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Учасники змагалися на короткій, середній та довгій дистанціях. Прикордонник Іван Андрусяк на всіх трьох дистанціях виборов перші місця та показав найкращий результат.

27-річний охоронець кордону також здобував перші місця на чемпіонаті Європи та Світу зі спортивного орієнтування в Італії та Латвії у 2017 році.
Перші шість місяців повномасштабної навали російських окупантів Іван Андрусяк у складі Сил оборони відважно воював за Україну на півдні та сході Батьківщини. Сьогодні прикордонник гідно продовжує службу на Львівщині.

“Саме головне для мене і для всіх українців зараз це Перемога над російською ордою, ну а потім мрію здобути перемогу у найпрестижнішому турнірі для орієнтувальників – Всесвітні ігри, які відбудуться у Китаї у 2026 році”, – поділився планами спортсмен-прикордонник.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.