Новини

Три знаки-невдахи 2023 року

Астрологи попереджають, що на три знаки Зодіаку в 2023 році чекають проблеми. Один з найбільш складних періодів – ретроградний Марс у знаку Близнюків до березня 2023-го.

За прогнозом астрологів, невдачі загрожують Овнам, Тільцям і Терезам, повідомляє Santé+.

Овен: гороскоп 2023
Люди навколо вас, звичайно, – ваші друзі, але не дуже їм довіряйте. У 2023-му ви зрозуміти, що багато чого ви можете спланувати й зробити самостійно. Готуйтеся до перешкод й складних ситуацій, вони на вас чекають із самого початку наступного року. Настануть важкі часи, щоб перевірити вашу витривалість. Будьте готові до деяких злетів і падінь, починаючи з червня. Іноді ви будете дуже ініціативними та будете наполягати на своєму, це може легко втягнути вас у неприємності, особливо з людьми, яких ви щойно зустріли та які вас погано знають.

Тілець: прогноз астрологів на 2023 рік
Зірки прогнозують, що наступного року Тільці стануть найкращою версією себе. Та на шляху до цього стоятимуть вельми делікатні ситуації та дуже непрості рішення. У вас у 2023-му буде конфлікт з людьми, яких ви вважали надійними.

Вам може знадобитися допомога оточення. Тим не менш, будьте обережні, щоб попросити про неї у “не тих” людей – вони можуть використати момент вашої уразливості проти вас.

Терези: що чекає на цей знак Зодіаку у 2023-му
У 2023-му році ви переглянете деякі аспекти свого життя, світосприйняття зміниться. Астрологи попереджають, що на вас наступного року чекає зрада й обман. Тож вам доведеться добре помізкувати, чому так сталося, й зробити правильні висновки.

Зірки обіцяють, що у Терезів все налагодиться у другій половині 2023 року, але за умови, що вони попрощаються з токсичними людьми, які тягнуть їх на дно.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.