Новини

На Буковині судитимуть ревізора податкової за 3 тисячі гривень хабаря

На Буковині судитимуть головного державного ревізора – інспектора відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Чернівецького управління ГУ ДПС України у Чернівецькій області.

Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно головного державного ревізора – інспектора відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Чернівецького управління ГУ ДПС України у Чернівецькій області за фактом одержання неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

За даними слідства, головний державний ревізор запропонувала підприємцю за 3000 гривень неправомірної вигоди вплинути на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, щодо вирішення питання закриття ФОП, без притягнення його до адміністративної відповідальності за неподання декларацій про доходи.

Вказані кошти інспектор одержала на банківську картку.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі ТУ ДБР у місті Хмельницькому. Оперативний супровід – ВВБ ГУ ДФС у Чернівецькій області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.