Новини

У Чернівцях у рамках Одеського міжнародного кінофестивалю покажуть європейське кіно

У Чернівцях культурно-мистецький центр імені Івана Миколайчука презентує проєкт “Місяць європейського кіно” у співпраці з Одеським міжнародним кінофестивалем. Початок показів відбудеться 4 листопада і триватиме до 29 грудня.

Про це йдеться на сторінці у Facebook Odesa International Film Festival, пише molbuk.ua

Також фільми покажуть у Києві в кінотеатрі “Оскар”.

“У програмі ініціативи Місяць європейського кіно від ОМКФ представлені 52 фільми, які в різні роки були показані в позаконкурсних програмах ОМКФ. Зокрема, глядачі зможуть подивитися лауреатів та учасників міжнародних кінофестивалів класу А на кшталт Каннського, Венеціанського та Берлінського кінофестивалів.”-повідомили на сторінці у Facebook Odesa International Film Festival.

Чернівчани зможуть переглянути найкращі зразки арт-кіно. Наприклад, у нашому місті покажуть боді-горор Джулії Дюкорно “Титан”, драму “Герой” Асгара Фархаді, мультфільм Тревор Гарді “Гол” та інше.

20% коштів від проданих квитків буде передано на допомогу Збройним силам України.

Організатори повідомляють, що покази відбудуться в Чернівцях у Культурно-мистецькому центрі ім. І. Миколайчука (вул. Головна, 140) та у Києві в кінотеатрі “Оскар” (пл. Спортивна, 1-А). Квитки можна придбати в касі за годину до показу.

Редакторка: Ірина Топал

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.