Новини

Вуличне освітлення у Чернівцях можуть почати вимикати ще раніше: за яких умов

Скільки часу у Чернівцях будуть вимикати о 20.00 вуличне освітлення – залежатиме від подальших подій на фронті. Якщо ситуація погіршиться і росіяни продовжуватимуть обстрілювати електростанції в Україні, цілком ймовірно, що вуличне освітлення в Чернівцях вимикатимуть ще раніше.

Про це на брифінгу 28 жовтня повідомив Чернівецький міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua

У Чернівцях ще далеко на найгірша ситуація, адже є міста, які вже тривалий час обходяться без вуличного освітлення взагалі, зауважив Клічук.

“Скільки часу буде відключатися світло – це краще спитати Путіна, доки ще він бомбардуватиме нашу енергетичну інфраструктуру. Відключення вуличного освітлення – це вимушений крок. Поки що вирішили вимикати його о 20.00. Це спільне рішення, яке ухвалили на нараді з керівництвом ОВА та уряду. Можливо, якщо ситуація погіршиться, будемо вимикати світло на вулицях Чернівців ще раніше. Є міста, де воно не вмикається взагалі. У Запоріжжі, до прикладу, вуличного світла немає вже кілька місяців”, – сказав Клічук.

Раніше повідомлялося, що з 20 жовтня у Чернівцях з 20:00 вимикатимуть вуличне освітлення.

Також кореспондентка molbuk.ua пройшлася вулицями вечірнього міста і подивилася, як чернівчани економлять електроенергію.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.