Новини

Книжка письменниці з Чернівців зацікавила Олену Зеленську на ярмарку в Німеччині – фото

У Німеччині на найвпливовішому в світі Франкфуртському книжковому ярмарку представили і книги чернівецького дитячого арт-видавництво “Чорні вівці”. Однією з книг цього видання зацікавилася перша леді України Олена Зеленська, яка також відвідала ярмарок.

Про це на своїй фб-сторінці розповіла комунікаційна менеджерка видавництва “Чорні вівці” Лілія Шутяк, пише molbuk.ua

Зокрема, Олена Зеленська звернула увагу на книжку “Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама” – автобіографічну казку, що висвітлює тему інклюзії, яку створила письменниця, журналістка та громадська діячка з Чернівців Оксана Драчковська.

“Сьогодні на Франкфурському книжковому ярмарку українські видавці мали нагоду зустрітися з Оленою Зеленською. Розповіла першій леді про нашу книжку Оксани Драчковської “Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама””, – написала Лілія Шутяк.

Кореспондентці molbuk.ua Лілія Шутяк розповіла, що перша леді України справді уважно розглядала книгу, адже у ній порушена тема інклюзії, а це проблема, якою Зеленська безпосередньо опікується. На прощання Лілія подарувала книжку дружині президента.

Як відомо, книга Оксани Драчковської ʺЗайчик-нестрибайчик та його смілива мамаʺ (видавництво ʺЧорні вівціʺ, Чернівці) у 2020-му році здобула відзнаку BookForum Best Book Award у номінації “Література для дітей від 6 до 8″ —”за делікатне висвітлення непростої теми, що завдяки мистецькій формі досягає дитячої свідомості та виховує людяність”.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.