Новини

Для чого потрібні маленькі планшети*

Мініатюрних планшетних комп’ютерів на ринку не так багато, тому що більшість користувачів віддають перевагу саме габаритним моделям – для перегляду фільмів та відеоігор. Але у пристроїв з діагоналлю екрана 7 дюймів є свої “фішки”. Мінідевайс зручний тим, що його можна носити в кишені: у поїздки містом та за його межі, на роботу чи навчання.

Переваги мініпланшетів

Розмір має значення. Впевнитися в цьому та оцінити переваги мінігаджету можна, якщо купити планшет в Україні з найменшою діагоналлю. Його зручно використовувати:
Як навігатор в машину. Великий девайс займає багато місця, а маленький – зовсім не заважає водію, не перекриває огляд та показує правильний шлях. Тож вам не потрібно вмикати карти на своєму смартфоні.

Як електронну книжку. Читати з екрана смартфона, навіть з великою діагоналлю, не дуже зручно. А великі планшети важко тримати у руці.

Як розвивальну іграшку для дитини. Малюку не потрібен дорогий багатофункціональний девайс з потужною “начинкою”. Головне, щоб корпус був міцним до ударів.

Як другий телефон. Семидюймовий планшет зручно тримати однією рукою і тією ж рукою клацати на іконки. Є моделі, які дозволяють користуватися відразу двома сім-картками.

Найкращі моделі планшетів з найменшою діагоналлю

Мініпланшет коштує дешевше за своїх габаритних побратимів. Тож, якщо ви бажаєте зекономити, обирайте гаджет з найменшою діагоналлю у 7 дюймів.

Lenovo TAB M7 TB-7305i

Планшет із широкоформатним екраном відрізняється яскравим, насиченим дисплеєм, гарним звуком, місткою батареєю та відмінною якістю зв’язку. В основі конструкції – чотириядерний процесор MediaTek. Планшет цілком підійде для спілкування в мережі, перегляду фільмів, “легких” ігор та виконання нескладних офісних завдань.

Prestigio Wize PMT1157 4G

Простий в управлінні бюджетний девайс із набором необхідних функцій. Підійде для дітей та людей похилого віку, які зазвичай не товаришують з сучасною технікою. Ідеальний для перегляду відеороликів в Ютубі або запуску найпростіших ігор.

BQ 7000G Charm

Надійний планшет у металевому корпусі з 2 SIM-картами, слотом для картки пам’яті, HD-екраном та чотириядерним процесором. Сучасний дизайн доповнений потужною начинкою: процесор дозволяє запускати різні програми, а для зберігання персональних мультимедіа файлів можна встановити картку пам’яті об’ємом до 64 Гб.

DIGMA CITI Octa 70

Модель на основі восьмиядерного процесора має всі необхідні характеристики для комфортної роботи середньостатистичного користувача. Швидко працює навіть у режимі багатозадачності та дозволяє запускати вимогливі програми.

Getac Z710 Basic

Особливостями цієї моделі є велика ємність батареї, що забезпечує до 10 годин безперервної роботи без підзарядки, ударостійкий корпус з пило- та вологозахисними властивостями та можливість працювати з екраном гаджета навіть у рукавичках.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.